Akadálymentesítés

Cégünk akadálymentesítésre irányuló felújítási, korszerűsítési, és beruházási munkálatokat lát el, tervezéstől a kivitelezésig. Természetesen külön fázisokban is tudunk segítséget nyújtani, akár csak beszerzésről legyen szó, vagy a meglévők beépítési munkálatairól.

Az akadálymentesítések célja a fizikai és info-kommunikációs akadálymentesítés, ezáltal a fogyatékos emberek életminőségének a javítása, a közszolgáltatásokhoz való egyenlő esélyű hozzáférés biztosítása. Az akadálymentesített környezet viszont nem kizárólag a fogyatékos személyekre irányul, hanem az időskorú, a beteg, a babakocsit használó emberek mindennapjait is megkönnyíti. 

Komplex megoldást kínálunk minden akadálymentesítést érintő feladatra. Legyen az a vakok és gyengén látók számára vezetőburkolat, tapintható információs táblák Braille feliratokkal, valamint mozgáskorlátozott emberek részére akadálymentes szaniterek, kapaszkodók, vészjelző rendszerek, akadálymentes eszközök, berendezések telepítése.

Az általunk beépített termékek természetesen kiváló minőségűek, melyek minden esetben megfelelnek az EU előírásainak, és CE minősítéssel rendelkeznek.

Referenciáink között önkormányzati épületek, kormányhivatalok, iskolák találhatók, melyeknek részbeni, vagy teljes akadálymentesítését cégünk végezte.